16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 29 березня 2022

    З початку війни СБУ ліквідувала 5 ворожих ботоферм потужністю понад 100 тис. фейкових акаунтів. Вони діяли на території Харкова, Черкас, Тернополя, Полтави і Закарпаття. Через цю «армію ботів» поширювали фейки про війну РФ в Україні, відбувалося масоване нав’язування та виправдання російської агресії та ідеології. За даними фактами СБУ уже розпочала кримінальне провадження. Злочин кваліфікується за ст.110 Кримінального кодексу (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) і карається позбавленням волі строком до 15 років.

    У зверненні до мешканців району начальник Володимир-Волинської районної військової адміністрації Юрій Лобач наголосив: після введення в дію наказу щодо вилучення на потреби Збройних сил України автомобілів, влсників яких поліція затримала за кермом у нетверезому стані, район уже має подібні прецеденти. Тож аби люди через свою схильність до вживання алкоголю не втрачали право керування автомобілем та не позбувались транспортного засобу, він закликав громадян не сідати за кермо напідпитку.

    Вівторок, 29 березня 2022 20:00

    Волинь отримала комплекси StarLink

    Комплекси супутникового інтернету StarLink отримали важливі об’єкти критичної інфраструктури області. Про це повідомив голова ОВА Юрій Погуляйко на своїй сторінці у фейсбуці. Наразі ми її впроваджуємо та розпочали тестувати. Слід зазначити, що StarLink надходить на Волинь певними партіями. Відтепер у разі перебоїв чи відсутності інтернету від традиційної мережі, система від компанії SpaceX Ілона Маска забезпечить Волинь необхідним зв’язком.

    Вівторок, 29 березня 2022 19:47

    В Україні працює проект "Прихисток"

    Міністерство розвитку громад і територій України з ініціативи народної депутатки Галини Янченко запустило соціальну ініціативу «Прихисток» – проект із розміщення українців, які вимушені переїхати із зон бойових дій. Власники житла, які безкоштовно допоможуть українцям із проживанням, зможуть отримати від держави близько 450 грн на місяць за кожну прийняту особу, незалежно від її віку, для компенсації витрат на комунальні послуги.

    Міністр соціальної політики України Марина Лазебна повідомила, що внутрішньо переміщені особи, які змушені були покинути місце постійного проживання у зв'язку з вторгненням російської федерації в Україну, отримають допомогу на проживання від держави у розмірі 3000 грн на кожну дитину або людину з інвалідністю та у розмірі 2000 грн на кожну іншу особу. Відповідне рішення було розроблено Мінсоцполітики та ухвалено Урядом.

    Українська сторона на переговорах із Росією в Туреччині офіційно представила свої пропозиції щодо нової системи гарантій безпеки для України. Про це за результатами перемовин повідомив очільник української делегації, голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія. "Ми сьогодні вийшли з офіційною пропозицією про нову систему гарантій безпеки для України. Ми наполягаємо, щоб це був міжнародний договір, який підписуватимуть усі країни" - наголосив він.

    Підтримка армії та боротьба з гуманітарною катастрофою – цілодобова праця волонтерів триває уже більше місяця. Вони забезпечують фронт і цивільне населення обладнанням, одягом, продуктами харчування, ліками, засобами гігієни тощо. Працюють не для камер, а для людей. Роблять неможливе і знаходять потрібні речі за лічені години. Наближають перемогу усіма силами.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua