27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Затверджено новий порядок виготовлення та видачі перепусток і особливості їх використання на території Володимирського району під час дії комендантської години
    Середа, 31 січня 2024 14:05

    Затверджено новий порядок виготовлення та видачі перепусток і особливості їх використання на території Володимирського району під час дії комендантської години

    Наказом начальника районної військової адміністрації від 29.01.2024 року № 4 «Про проведення заходів із заміни перепусток на час дії в районі комендантської години» затверджено новий порядок виготовлення та видачі перепусток і особливості їх використання на території Володимирського району під час дії комендантської години.

    ПОРЯДОК

    виготовлення та видачі перепусток і особливості їх використання на території Володимирського району під час дії комендантської години

    1. Цей Порядок визначає зразок та опис бланка перепустки, а також порядок виготовлення та видачі перепусток, особливості їх використання на території Володимирського району під час дії комендантської години.
    1. У цьому Порядку терміни вживаються в значенні, наведеному в Законі України «Про правовий режим воєнного стану», Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 року № 573 (далі - Постанова № 573).
    1. На території Володимирського району під час дії комендантської години забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях осіб без перепусток, а також рух транспортних засобів без відповідних перепусток.
    1. Перепустка на території району під час дії комендантської години (далі - перепустка) є документом, що надає особі дозвіл на перебування у встановлений період доби на території, де запроваджено комендантську годину, у тому числі особі, яка керує транспортним засобом.

    Зразки бланків перепусток визначено наказом начальника Волинської обласної військової адміністрації від 25 січня 2024 року № 20 «Про проведення заходів із заміни перепусток на час дії в області комендантської години».

    1. Перепустка надається для фізичних осіб і на спеціальні транспортні засоби медичної, пожежної, інкасаторської та аварійних служб, а також для транспортних засобів підприємств, установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність населених пунктів на території Володимирського району.
    1. Виготовлення бланків перепусток забезпечує районна державна адміністрація.
    1. Перепустка є документом, у якому зазначається строк її дії, та пред’являється громадянином України із документом, що посвідчує особу (паспорт або службове посвідчення).
    1. Видача перепусток здійснюється на підставі відповідних заявок.
    1. Підставою для видачі перепустки є письмова заявка, адресована начальникові районної військової адміністрації та комендантові району, в якій зазначається обґрунтування необхідності перебування на території Володимирського району під час комендантської години. До заявки на видачу перепусток додається список осіб, у якому обов’язково зазначається: прізвище, ім’я та по батькові (за наявності), назва підприємства, установи, організації (тощо), реквізити документа, що посвідчує особу, відомості про місце реєстрації та фактичне місце проживання, а також згода особи на обробку її персональних даних (згідно з абзацом 4 статті 2 Закону України «Про захист персональних даних»).

    Зразок додатка до заявки на видачу перепусток

    з/п

    Прізвище

    Ім’я

    По батькові (за

    наявності)

    Дата

    народ-ження

    Підпри-ємство

    Посада

    Документ,

    що посвідчує особу

    Місце реєстрації та фактичне місце

    проживання

                     
                     
    1. Заявки на видачу перепусток подаються у паперовому та електронному вигляді через загальний відділ апарату Володимирської районної державної (військової) адміністрації, де здійснюється їх реєстрація.

    Після реєстрації начальник або перший заступник (заступник) голови Володимирської районної військової адміністрації накладає на заявку резолюцію, після чого заявки разом зі списками осіб передаються до комендатури, яка здійснює оформлення перепусток.

    У разі потреби отримання додаткової інформації для прийняття обґрунтованого рішення щодо видачі перепустки, комендант району має право направляти запити до відповідних державних органів.

    Термін виготовлення, видачі та заміни перепустки не може перевищувати 20 робочих днів.

    1. Після оформлення та підписання перепусток комендантом району перепустки підлягають реєстрації у журналі видачі перепусток, який ведеться в

    секторі  з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації.

    1. Громадяни, керівники підприємств, установ, організацій (їх уповноважені представники) отримують перепустку під підпис у журналі видачі перепусток. Передавати перепустку стороннім особам забороняється.
    1. У разі потреби зміни до перепустки має право вносити комендант району, завіривши їх своїм підписом та печаткою, зазначивши дату змін. Перепустки ламінуванню не підлягають.
    1. Громадяни, керівники підприємств, установ, організацій (їх уповноважені особи) зобов’язані невідкладно повернути видані перепустки у сектор з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами районної державної адміністрації у разі скасування комендантської години, або зміни обставин, які стали підставою для надання перепустки (звільнення з місця роботи, відрядження, відпустка тощо).
    1. У разі втрати перепустки (згуба, викрадення тощо) громадяни, керівники підприємств, установ, організацій зобов'язані негайно повідомити про це територіальні органи поліції та коменданта району.
    1. У разі наявності поважних підстав (відрядження, хвороба та інше) коменданту району надається право делегувати свої повноваження щодо оформлення та видачі перепусток іншій особі зі особового складу комендатури шляхом видання відповідного наказу.

    Електронна адреса для офіційного листування: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    Переглядів 692
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua