Версія для друку
П'ятниця, 13 березня 2020 15:40

Чергові засідання постійних комісій районної ради

Сьогодні, 13 березня 2020 року, у залі засідань райдержадміністрації відбулись чергові засідання постійних комісій районної ради, у яких взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук.

За засіданнях простійних комісій з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку, з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв'язку і житлово-комунального господарства та підприємництва та з питань сільського господарства і продовольства, екології та раціонального використання природних ресурсів слухались три питання, а саме:

1. Про звіт про виконання районного бюджету за 2019 рік.

2. Про результати діяльності Володимир-Волинської місцевої прокуратури у 2019 році.

3. Про результати оперативно-службової діяльності Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області та заходи, які вживалися у протидії злочинності та стабілізації криміногенної ситуації упродовж 2019 року.

З розгляду даних питань членами постійних комісій були прийняті відповідні рішення.

Відділ упралвння персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3385

Галерея зображень