19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Відбулись заходи з відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю
    Вівторок, 03 грудня 2019 15:27

    Відбулись заходи з відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю

    Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. 

    Cьогодні, 03 грудня 2019 року, у районному будинку культури та культурно-мистецькому центрі імені Т.Г. Шевченка зібралися ті, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе.

    Участь у заходах взяли керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Алла Кузьмич, голова міськрайонної організації інвалідів Галина Полякова і представники міської влади.

    Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними членами суспільства, відмінними фахівцями, навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів суспільства жити і творити на його благо.

    А також за активну життєву позицію, дієву участь у роботі міськрайонної організації інвалідів, виявлений творчий потенціал і майстерність у виготовленні виробів художньо-декоративного мистецтва заступник начальника управління соціального захисту населення Алла Кузьмич вручила Подяки голови районної державної адміністрації та голови районної ради Галині Морозовській, Ользі Ткачук, Людмилі Гукало, Анатолію Подзізею, Галині Крисі, Ганні Гіль та Валентині Борусевич.

    У районному будинку культури виступали з пісенними дарунками для присутніх: Катя Лушук, Світлана Юзепчук (керівник Михалюк Галина Степанівна), виховнці молодшої групи гуртка хореографії на базі ООЗ "ЗОШ І-ІІІ ст." с Суходоли з танцем "Бджілки" (керівник Хилюк Лоріна), Вихованці молодшої вокальної групи  районного Будинку школяра на базі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок" с. Льотниче (керівник Людмила Гендис) та Мяло Злата - вихованка гуртка "Сольний спів" районного Будинку школяра на базі НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.- дитячий садок" с. Льотниче (керівник Людмила Гендис).

    Також були проведені різноманітні конкурси, а саме: " Кольоровий літачок", "Впізнай свою дитину", "Музей". Діти мали змогу випробувати свої можливості, розкрити таланти під час роботи арт-студії "Змалюю світ своїми кольорами" (керівники гуртків РБШ Валентина Серпухова,Олена Смаль, Світлана Литвинчук).

    Усі учасники конкурсів отримали подаруночки.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

     

    Переглядів 3825
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua