17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Вже незабаром відбудуться зміни у житлово-комунальному законодавстві
    Понеділок, 04 грудня 2017 16:29

    Вже незабаром відбудуться зміни у житлово-комунальному законодавстві

    До 1 жовтня на Волині практично завершили підготовку до опалювального сезону. Тож сьогодні, 4 грудня 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика говорили про перебіг та перші результати.

    Зі слів начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Андрія Пирога, в 20-их числах жовтня поточного року опалювальний сезон розпочався на території усієї області. Нині ж працює 869 котелень, які стабільно постачають тепло до закладів охорони здоров’я, навчальних закладів та будинків волинян. Тим не менше, виникали аварійні ситуації у Луцьку, а саме: на вулиці Рівненській, Кравчука, Наливайка, Винниченка, Січовій, призупиняли роботу котельні на вулиці Арцеулова, 8-го Березня, Заводській. Тим не менше, ліквідували у встановлені законодавством терміни, тобто до 1 доби. Разом із тим, більшість скарг, що надходили, стосувалися саме температурного режиму в квартирах. Однак, їх кількість значно менша, у порівнянні із минулим роком.

    Що ж стосується вуличної мережі, то вона складається із 53 одиниць комунальної спецтехніки, 48 одиниць за потреби можна долучити згідно договорів. Міста та населені пункти області повністю забезпечені посипковим матеріалом: 10 тон закуплено в 2017 року, ще 7 тон – перехідний залишок.

    –Ця доба продемонструвала – в цілому дорожні служби впоралися із покладеними обов’язками. Для прикладу, у Луцьку працювало 18 одиниць спецтехніки. На 7 годину ранку із 25 залишилося 13 населених пунктів частково або повністю знеструмлені. Це Ківерцівський, Луцький та Ковельські райони. У випадку погіршення погодних умов та виникнення надзвичайних ситуацій залучатимемо спецтехніку ДСНС, – зазначив Андрій Степанович.

    Насамкінець, головний комунальник області розповів, що Верховна Рада України 9 листопада 2017 року ухвалила нову редакцію закону «Про житлово-комунальні послуги». Зокрема, закон регулює відносини між виконавцями і споживачами житлово-комунальних послуг. В результаті, будуть створені ринкові умови надання житлово-комунальних послуг. Слід також зазначити, що відповідні закони діють у більшості європейських країнах світу.

    – Питання щодо перебігу опалювального сезону на теренах області детально розглянемо під час чергового засідання антикризового енергетичного штабу, – анонсував Володимир Петрович.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 4188
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua