19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>В області працюють над програмою розвитку та ремонту доріг у 2018 році
    Четвер, 23 листопада 2017 12:51

    В області працюють над програмою розвитку та ремонту доріг у 2018 році

    В області працюють над формування переліку доріг, які ремонтуватимуть у 2018 році. Про це стало відомо під час чергової наради у голови облдержадміністрації з питань ремонту, обслуговування та утримання доріг місцевого та державного значення та реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне 22 листопада 2017 року

    Зокрема, як зазначив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, такий перелік складатиметься з 5-ти частин. Перша частина – це ті дороги, які обслуговує Служба автомобільних доріг області. Друга частина – це перелік доріг, які ремонтуватимуть за рахунок митних коштів. Третя – це дороги, які фінансуватимуться за рахунок Державного дорожнього фонду і співфінансування із місцевих бюджетів. Четверта – перелік аварійних доріг. І п’ята частина – перелік доріг, які фінансуватимуться за грандові кошти.

    Загалом, за словами Володимира Гунчика, в наступному році на ремонт та утримання усіх доріг Волинської області очікується фінансування орієнтовно у 2,5 мільярди гривень, без врахування грандових коштів. До слова, то у 2017 році ця сума становить – приблизно 1,5 мільярди гривень. Однак тут слід зазначити, що ця сума залежатиме від того, як спрацює митниця, а зокрема «митний експеримент».

    Разом із цим, наголошено, аби при формуванні цього реєстру, в першу чергу, врахувати ті дороги, ремонт яких розпочатий у цьому році, але ще не завершений. Тобто, перехідні об’єкти. Зокрема це стосується і автошляху Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне.

    – Коли будете формувати реєстр, в першу чергу, повинні бути закладені для фінансування на початку 2018 року перехідні дороги 2017-го року. А також закладаються ті дороги, тендери на виконання робіт яких відбулися в 2017-му році і їх можна вже починати у 2018-му з першого кварталу, – відзначив Володимир Петрович.

    Окрім цього, прозвучало доручення підготувати своєрідні бізнес-плани на 2018 рік Волинському облавтодору, управлінню Укртрансінспекції в області та управлінню капітального будівництва, ремонту та відновлення доріг, що функціонуватиме з 1 грудня 2017 року при департаменті інфраструктури та туризму облдержадміністрації. Це потрібно для того, аби забезпечити належну безперебійну роботу для реалізації запланованих об’єктів.

    – Таким чином створимо загальний бізнес-план,  або програму  розвитку та ремонту дорожнього господарства на 2018 рік, – наголосив керівник виконавчої гілки влади в області.

    Наступним кроком у контексті цього є питання практичної реалізації цих завдань у наступному році. Зокрема мова йшла про налагодження співпраці із відповідними структурами та потенційними підрядниками. Це проведення спільних нарад, де необхідно озвучити план роботи з ремонту і утримання доріг та отримати практичне підтвердження для подальшої роботи.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 4220
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua