Версія для друку
Середа, 14 червня 2017 15:08

Відбувся огляд-конкурс підрозділів місцевої пожежної охорони

Цей захід вкотре довів, що підрозділи місцевої пожежної охорони м. Устилуга, сіл Бубнів та Галинівка готові до виконання завдань за призначенням. 

МПО м. Устилуг визнана найкраще підготовленою до дій за призначенням. Штат МПО укомплектований повністю, фінансування передбачене на цілий рік. Пожежний автомобіль також відповідає, за словами членів журі, усім вимогам. Також перевіркою встановлено високий рівень готовності МПО с. Галинівка. Працівниками 7-ї державної пожежної частини управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області відзначено хорошу взаємодію з черговими Галинівської місцевої пожежної охорони.

Позитивним у роботі МПО Зимнівської об'єднаної територіальної громади є  відновлення Льотничівської МПО та утримання МПО         с. Бубнів, хоча його штат станом на 14.06.2017 року не укомплектований. 

В ході огляду особлива увага зверталася на технічний стан спецавтомобілів, забезпеченість пожежно-технічним обладнанням, спеціальним одягом особового складу, готовність особового складу та техніки до дій за призначенням.

Завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Юрій Ліщук

Переглядів 2576

Галерея зображень