Версія для друку
П'ятниця, 24 березня 2017 18:43

Краплина добра для героїв АТО

Директор місцевої школи Наталія Зелінська дістає класний журнал, серед списку учнів якого Михайло Жирун, повільно перегортає пожовтілі сторінки та повертається на кілька років назад, пригадує…

- Усі педагоги нашої школи дуже переймалися, коли наші хлопці-випускники пішли в зону проведення антитерористичної операції, молилися, аби вони залишилися живі та здорові. Щасливі, що усі повернулися справжніми героями.

Презентація виставки співпала із проведенням огляду художньої самодіяльності і дирекція разом із учнівським колективом вирішили запросити усіх учасників АТО, які проживають на території сіл Микуличі та Бегета на святковий концерт.

Ми повинні знати своїх героїв в обличчя і пишатися тим, що ходимо одними вулицями, дихаємо одним повітрям з цими мужніми, безстрашними і великодушними чоловіками. Хай береже їх Господь! – звернулася до присутніх Наталія Зелінська. - Адже саме вони відвойовують наш мир, незалежність та цілісність держави. Про них варто знімати фільми, писати книжки, організовувати виставки та розповідати у школах.

Зустріч пройшла у хвилюючій, теплій і невимушеній атмосфері. Учні дарували нашим воїнам свої найщиріші слова вдячності, душевні пісні, зворушливі вірші. І не одного у цьому залі переповнило почуття гордості за своїх односельчан, які пройшли горнило війни і навіть зараз, у тилу, гордо несуть ім’я захисника.

Переглянувши фотовиставку та поспілкувавшись з військовослужбовцями учні переконались, що вони перебувають під надійним захистом. А ті, в свою чергу, стоять і будуть стояти до кінця на сторожі миру та спокою в Україні.  

Переглядів 2689

Галерея зображень