28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Володимир Гунчик зустрівся із гірники шахти №1 «Нововолинська»
    Понеділок, 27 лютого 2017 12:11

    Володимир Гунчик зустрівся із гірники шахти №1 «Нововолинська»

    Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зауважив, що події, котрі мали місце на шахті йому відомі, а в той час, коли розпочалися перші протестні дії шахтарів, голова облдержадміністрації зробив необхідні подання до правоохоронних структур за якими порушено кримінальні провадження.

    – Сьогодні, під час зустрічі із силовими структурами, я звернувся до прокурора Волинської області Максима Киричука, аби він максимально прискорив розгляд кримінального провадження щодо цієї ситуації. Окрім того, мав розмову із керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щодо надання правової оцінки роботи керівника шахти №1, – резюмував Володимир Гунчик.

    Позаяк, відбулася розмова із заступником міністра Анатолієм Корзуном, стосовно окремих кадрових питань на ДП «Волиньвугілля» та інших шахтах.

    – Під час розмови я висловив свою позицію і вимагаю звільнення керівника шахти №1. Окрім того, я зазначив, що не погоджу жодних пропозицій та питань стосовно ДП «Волиньвугілля», доки рішення не буде прийняте, – повідомив Володимир Петрович.

    Керівник найвищої виконавчої гілки влади в області переконаний, що питання невдоволення працівників тими чи іншими керівниками підприємства потрібно оговорювати спільно із шахтарями, не переводячи це у політичну площину.

    – Ніякого лобізму з моєї сторони, немає  ні до одного керівника, який свого часу працював, або ж нині працює на ДП «Волиньвугілля», або на інших шахтах, – запевнив голова облдержадміністрації.

    Відтак, під час зустрічі, гірники не лише надали оцінку неправомірним діям нинішнього керівника шахти №1 «Нововолинська», але й передали Володимиру Гунчику офіційні документи, які підтверджують склад злочину. Далі ж ними займатимуться правоохоронні органи.

    Варто нагадати, що попередньо, під час оперативної наради 23 січня 2017 року, голова облдержадміністрації уже висловлював свою позицію, щодо звільнення нинішнього директора шахти.

    Отож, знайшовши підтримку та готовність допомогти в особі голови облдержадміністрації, представники профспілок пообіцяли провести розмову і з працівниками підприємства. В результаті діалогу між представниками профспілкового комітету та керівництвом адміністрації знайти компроміс у та напрацювати механізм співпраці таки вдалося.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

    Переглядів 2455
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua