15 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Середа, 18 грудня 2013 16:05

    Посадова інструкція завідувача сектору – адміністратора  сектору «Центр надання адміністративних послуг»Â апарату Ратнівської районної державної адміністрації

    РАТНІВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

                                                                                                      ЗАТВЕРДЖУЮ

                                                                                        Керівник апарату районної

                                                                                        державної адміністрації

                                                                                                            С.І. Юзепчук

                                                                                   „ 01 „ жовтня 2013 року                  

     

    ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ

     

    завідувача сектору – адміністратора  сектору «Центр надання адміністративних послуг» апарату Ратнівської районної державної адміністрації

    1.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.

     

              Завідувач сектору – адміністратор сектору «Центр надання адміністративних послуг» апарату  Ратнівської районної державної адміністрації (далі - Центр) забезпечує виконання покладених на нього завдань з питань реалізації суб’єктами звернення права на отримання адміністративних послуг. Організовує, координує та контролюєÂ  завдання з питань надання якісних послуг суб’єктам звернень, реєстрації та належного розгляду звернень замовників.

          Дана посада входить до структури апарату райдержадміністрації. Відноситься до шостої категорії посад державних службовців, відповідно до якої посадовій особі може присвоюватись 13, 12, 11 ранги державних службовців.

          Завідувач сектору – адміністратор сектору «Центру надання адміністративних послуг» апарату  Ратнівської районної державної адміністрації безпосередньо підпорядковується голові районної державної адміністрації, а з організаційних питань - керівнику апарату райдержадміністрації. Призначається на посаду і звільняється з посади головою райдержадміністрації відповідно до чинного законодавства .

          Для виконання невідкладної Â /або непередбаченої/ роботи посадова особа зобов”язана з”являтися на роботу у вихідні, святкові та неробочі дні.

    КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ. Вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

    Стаж  роботи за фахом на керівних посадах у державній службі не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах не менше 5 років при необхідності, виходячи із виконання структурним підрозділом основних завдань та функцій.

    Післядипломна освіта у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією.

    ПОВИНЕН ЗНАТИ: Конституцію України, закони України   «Про державну службу», «Про адміністративні послуги», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання і протидії корупції», «Про захист персональних даних», «Про правила етичної поведінки» ; постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України та інші нормативно-правові акти, що регулюють порядок здійснення дозвільно-погоджувальних процедур та різні види адміністративних послуг, стандарти ISO 9001. Правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету , законодавство та нормативно-правові акти з охорони праці, правила охорони праці та протипожежної безпеки; принципи роботи комп’ютерних систем та мереж передачі даних; державну мову на рівні ділового спілкування та застосування.

                                   2. ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ’ЯЗКИ.

     

    Завідувач сектору - адміністратор Центру зобов'язаний:

    1. Здійснювати керівництво діяльністю Центру, нести персональну відповідальність за виконання покладених на Центр завдань, забезпечувати виконання планів роботи сектору, розподіляти обов’язки між працівниками, очолювати та контролювати їх роботу.

    2. Координувати роботу Центру щодо ефективної взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг, виконавчими органами місцевого самоврядування, місцевими та регіональними дозвільними органами, громадськими організаціями, іншими організаціями, установами, підприємствами незалежно від форм власності.

    3.  Брати участь у підготовці проектів нормативних актів, програм, розпоряджень  голови районної державної адміністрації, що  належать  до  компетенціїÂ  Центру.

    4. Організовувати проведення особистого прийому громадян з суб’єктами надання адміністративних послуг  у встановленому порядку.

    5. Координувати та сприяти діяльності адміністраторів Центру,  державного адміністратора.

    6. Забезпечувати контроль за дотриманням процесів та процедур надання адміністративних послуг, термінів прийняття рішень по кожній конкретній адміністративній послузі.

    7. Координувати роботу щодо надання якісних послуг суб’єктам звернень адміністраторами та учасниками сектору, узагальнювати й аналізувати стан цієї роботи.

    8. Здійснювати контроль за додержанням суб’єктами надання адміністративних послуг терміну розгляду справ та прийняття рішень.

    9.   Забезпечувати єдиний документообіг та чітку організацію роботи зі зверненнями суб’єктів у Центрі.

    10.   Вживати заходів щодо забезпечення раціонального використання коштів, передбачених на функціонування Центру.

    11.  Складати графіки прийому суб’єктів звернень працівниками Центру та контролювати дотримання правил трудового розпорядку.

    12.       Розглядати скарги на дії чи бездіяльність працівників Центру.

    13.   Подавати голові районної державної адміністрації пропозиції, щодо змін у штатному розписі Центру,  вносити в установленому порядку подання про заохочення працівників Центру та накладення дисциплінарних стягнень.

    14.     Забезпечувати ведення діловодства згідно з номенклатурою справ та вимогами чинного законодавства.

    15.  Організовувати матеріально-технічне забезпечення діяльності Центру.

    16.  Забезпечувати висвітлення роботи Центру у засобах масової інформації та на офіційному сайті районної державної адміністрації.

    17.     Вивчати досвід роботи Центру у інших районах.

    18. Звітуватися про роботу Центру в порядку, визначеному законодавством України.

              19.  Забезпечувати координацію робіт, пов'язану із обробкою та захистом персональних даних у Центрі.
     
     

    3. ПРАВА.

     

     Завідувач сектору - адміністратор Центру має право:

             1. Представляти інтереси Центру у відносинах з суб’єктами надання адміністративних послуг, органами місцевого самоврядування, дозвільними органами, об’єднаннями громадян, установами, організаціями та підприємствами незалежно від форм власності.

             2. В межах своєї компетенції підписувати та візувати документи, погоджувати документи в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, отримувати їх висновки з метою надання адміністративної послуги без залучення суб’єкта звернення.

             3. Безоплатно одержувати у встановленому порядку від суб’єктів надання адміністративних послуг, виконавчих органів місцевого самоврядування, органів державної влади, об’єднань громадян, підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності, дозвільних органів документи та інформацію, пов’язані з наданням адміністративних послуг у порядку, визначеному чинним законодавством.

             4. Посвідчувати власним підписом та печаткою копії (фотокопії) документів і виписок з них, витягів з реєстрів баз даних, які необхідні для надання адміністративної послуги.

             5.  Вимагати від виконавчих органів місцевого самоврядування, органів державної влади, дозвільних органів та інших організацій району письмових пояснень про несвоєчасне або неякісне надання послуг суб’єктам звернень.

             6.  Повертати на доопрацювання неналежно оформлені документи.

             7. Вносити пропозиції щодо вдосконалення та покращення роботи Центру.

     

    4. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

    Завідувач сектору - адміністратор Центру несе відповідальність у встановленому чинним законодавством порядку  за неякісне або несвоєчасне виконання покладених на нього обов’язків, бездіяльність або невикористання наданих йому прав, порушення норм етики поведінки державного службовця та обмежень, пов’язаних з прийняттям на державну службу та її проходженням.

    1. ВЗАЄМОВІДНОСИНИ (ЗВ’ЯЗКИ) ЗА ПОСАДОЮ

    Завідувач сектору – адміністратор Центру:

             1. Взаємодіє з суб’єктами надання адміністративних послуг, дозвільними органами, а також підприємствами, установами, організаціями з питань, що належать до його компетенції.

             2. Одержує інформацію, розпорядження, рішення, листи, доручення інші документи, що відносяться до діяльності Центру, від спеціаліста, відповідального за ведення діловодства, інших посадових осіб районної державної адміністрації, дозвільних органів, за особистим зверненням суб’єктів звернень.

             3. Надає голові районної державної адміністрації інформаційно-статистичну та аналітичну інформацію про надання адміністративних послуг суб’єктам звернень, письмові звернення, пропозиції, зауваження, заяви, клопотання, скарги, запити громадян, їх об'єднань, органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій.

             4. Розглядає та надає відповіді на звернення суб’єктів звернень у встановленому законом порядку.

    З посадовою інструкцією

    ознайомлена                                                   _________________  Л.П.Волот

    „     ”                           2013

    Переглядів 2500 Останнє редагування Середа, 18 грудня 2013 16:10
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua