17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 22 липня 2021

    Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

    На підставі цієї інформації органами соціального захисту населення проведено перепризначення житлових субсидій в автоматичному режимі для домогосподарств, які її одержували в опалювальному періоді 2020-2021 років.

    22 липня у відповідь на запит голови райдержадміністрації Юрія Лобача до ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» щодо необхідності включення дороги загального користування місцевого значення О-030105 «Ізов-Бортнів-Бужанка-Нововолинськ» протяжністю 6,5 км, яка пролягає територією Поромівської сільської територіальної громади, до переліку автошляхів, ремонт яких буде здійснений у 2022 році, надійшов лист за підписом директорки вказаного ДП Оксани Грицюк.

    21 липня голова райдержадміністрації Юрій Лобач зі своїм першим заступником Віктором Сапожніковим побували у Оваднівській сільраді. Цей робочий візит завершив знайомство керівників РДА із усіма територіальними громадами, які входять до складу району, – голова райдержадміністрації особисто відвідав 3 міські, 2 селищні та 6 сільських рад Володимирщини.

    До травня цього року українці мали можливість отримувати субсидію як у грошовій готівковій формі (“живими грошима” на банківську картку або через пошту), так і в грошовій безготівковій формі (коли Ощадбанк перераховував суми надавачам житлово-комунальних послуг). 92% тих, кому були призначені субсидії, отримували їх у грошовій готівковій формі. З травня, згідно з Постановою уряду “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” від 14 квітня 2021 року, субсидію “живими грошима” отримуватимуть уже всі. І якраз ця зміна викликає у громадян чимало запитань. Міністерство соціальної політики відібрало найтиповіші з них і дає роз’яснення.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua