16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 05 грудня 2022

    5 грудня начальник райвійськадміністрації Юрій Лобач та голова районної ради Віктор Хиць приймали почесних гостей – з усіх громад району прибули на урочистості люди, що несуть у світ добро, тепло сердець та підтримку, допомагають наближати перемогу, рятувати життя та озброювати воїнів. Отож, з нагоди свята за активну громадянську позицію, постійну допомогу армії, особисту участь у розвитку волонтерського руху подяки та вітання приймали волонтери.

    Понеділок, 05 грудня 2022 13:13

    Добрі справи у волонтерський день

    5 грудня, у День волонтера, давно відомий у районі волонтер Вадим Кравчук, який разом з Миколою Пишним на постійній основі співпрацює з райвійськадміністрацією у питаннях доставки гуманітарної допомоги для військових та цивільних, здійснив розвантаження благодійно переданих медичних засобів для Володимирського ТМО. Необхідні речі та обладнання надійшли від Фундації Нестора, яка функціонує у Варшаві.

    За дорученням уряду Мінрегіон та Міненерго розробляє рекомендації щодо дотримання тимчасових обмежень із споживання електричної енергії у періоди “пікового навантаження” в енергосистемі. Вони стосуються як населення, так і підприємств і установ. Зокрема, для населення важливим буде зниження температури опалення у приміщеннях, користування водонагрівачами (бойлерами), дотримання в період обмежень використання енергоємних приладів. 

    З метою врегулювання найбільш актуальних питань щодо надання населенню житлових субсидій в умовах воєнного стану Урядом у вересні поточного року прийнято рішення щодо передання функцій з призначення, нарахування і виплати житлових субсидій від органів соціального захисту населення до органів Пенсійного фонду України. При цьому передбачено етапність передання цих функцій. Варто вказати, що для громадян, які вже отримують житлову субсидію, нічого не зміниться. Змінюється лише орган, який надалі адмініструватиме надання житлових субсидій. Громадяни, як і раніше, отримуватимуть відповідні кошти на свій банківський рахунок або через поштове відділення.

    Після масованого ракетного удару агресора по енергетичній інфраструктурі України в багатьох регіонах електрика подається погодинно. Саме в цей час всі намагаються скористатися можливістю розв’язати поточні проблеми: прибратися, попрати, попрасувати тощо. Тобто, використовують потужні електроприлади. Крім того, в осінньо-зимовий період навантаження на електромережі підвищується в рази.

    З Днем волонтера вітаємо людей з широкою душею, сповненою доброти і чуйності, гідності і безкорисливості. Низький уклін за вашу працю, постійне бажання допомогти тим, хто цього потребує! Особливо вагомим є внесок волонтерів у розбудову та зміцнення української армії, наближення перемоги над окупантом. Тож бажаємо, щоб за ваші чисті серця ви отримали безліч подарунків долі у вигляді міцного здоров’я, безмежного щастя, любові близьких і рідних, незламності духу, життєвого оптимізму та беззаперечної перемоги України.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua