16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 25 вересня 2017

    Про підготовку закладів культури району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років говорили сьогодні, 25 вересня 2017 року, під час щопонеділкової оперативної наради, яку провела голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    На скільки відсотків клубні та бібліотечні установи району готові до зимових холодів та про впровадження у цих закладах енергозберігаючих технологій проінформувала провідний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Галина Руденчук.

    У Луцьку за участю представників країн-партнерів з Німеччини, Естонії, Польщі відбувся міжнародний семінар «Можливості використання досвіду країн Європейського Союзу для реформування професійної освіти в Україні. Волинська область».

    Днями голова облдержадміністрації Володимир Гунчик працював у Києві, де мав ряд зустрічей у міністерствах та відомствах. Про результати поїздки до столиці говорили сьогодні, 25 вересня 2017 року, під час оперативної наради.

    Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною взяв участь в урочистій церемонії відкриття «Ігор нескорених», у яких цьогоріч вперше змагатиметься українська команда. Урочистості проходили у комплексі Air Canada Centre у Торонто. Висловлюючи підтримку нашій команді, Петро та Марина Порошенки вітали українських воїнів аплодисментами стоячи.

    Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко та Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо взяли участь в урочистостях із вшанування української команди «Ігор Нескорених». Урочисте відкриття змагань відбудеться 23 вересня.

    На початку вересня поточного року,  Кабінет Міністрів України підтримав ініціативу Міністерства юстиції України щодо створення регіональних оперативних штабів захисту аграріїв від рейдерського захоплення земель та врожаю. Про це повідомив  начальник головного територіального управління юстиції в області Валентин Кухарик під час оперативної наради в голови облдержадміністрації  Володимира Гунчика сьогодні, 25 вересня 2017 року.

    Належна координація роботи на усіх рівнях – основа комплексного розвитку краю, тому голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гучник прийняв рішення про щотижневу зустріч із головами райдержадміністрацій, представниками центральних органів влади та окремих структур, аби спільно вирішувати назрілі питання, пов’язані із внутрішньою роботою райдержадміністрацій та їх взаємодією з представниками центральних органів влади. Перша нарада у новому форматі відбулась 22 вересня 2017 року.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua