Версія для друку
П'ятниця, 16 грудня 2022 17:11

РВА клопотала про збільшення лімітів на споживання електроенергії для району

За підсумками наради у райвійськадміністрації, в ході якої було вивчено мінімальні потреби у подобовому споживанні електроенергії територіями, які обслуговуються Володимирської, Іваничівською та Локачинською філіями ПрАТ «Волиньобленерго», начальник РВА Юрій Лобач надіслав письмове клопотання у обласне енергорозподільче підприємство з проханнями збільшити ліміти потужностей, що виділяються для Володимирського району.  Кожній з філій для виведення подачі електроенергії населенню у стабільний графік не вистачало від 3 до 4 Мвт щоденно. Саме на стільки для них і були збільшені ліміти потужностей після звернення керівника району, що дозволило протягом останніх двох діб витримувати графік і подавати в оселі мешканців значно більше електроенергії.

Крім того, на цій де нараді було узгоджено механізми оповіщення населення про зміни у графіках електропостачання через керівництво міських, селищних та сільських територіальних громад. Відтак, налагоджена система комунікації між енергетиками і населенням зняла соціальну напругу, яка наростала через вимкнення світла.

На жаль, знову сталась масована ракетна атака ворога на об’єкти енергетичної галузі, що призведе до нових проблем у електропостачанні. Втім, усунути їх реально шляхом спільної роботи енергетиків, представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади.

Переглядів 3305