Версія для друку
Середа, 01 грудня 2021 14:54

Більше 150 перевірок закладів харчування і торгівлі охоплені перевірками від початку встановлення «червоної» зони епідемічних обмежень

29 листопада на нараді у голови райдержадміністрації Юрія Лобача про хід перевірок торгівельних закладів, а також кафе, барів і ресторанів на предмет дотримання ними протиепідемічних вимог прозвітував заступник голови РДА Андрій Сторонський, який очолює районну робочу групу, що здійснює моніторинговий контроль за дотриманням карантинних обмежень.

Протягом позаминулого тижня представниками управління Держпродспоживслужби, поліції та інших служб в районі здійснені 88 перевірок різноманітних закладів, в ході роботи виявлено та зафіксовано 17 порушень, більшість з яких стосується недотримання безпечної відстані між покупцями, відсутності перерв для проведення прибирання, відсутності дезинфікуючих засобів для рук тощо.

За минулий тиждень проведена 71 перевірка, виявлено 31 порушення, складено 10 адмінпротоколів. До речі, для початку представники робочої групи проводять профілактичну роботу, але у випадку відсутності реагування на зауваження, складають протоколи. Цього тижня перевірки у районі продовжуються, вони можуть бути як первинними, так і повторними.

Переглядів 4265

Галерея зображень