Версія для друку
Неділя, 21 листопада 2021 17:25

Процес вакцинації у районі відбувається планомірно і безперебійно

21 листопада голови РДА та райради Юрій Лобач і Віктор Хиць відвідали центр масової вакцинації населення, що у місті Володимирі-Волинському, а також  а також Юрій Лобач проінспектував пункти щеплень у Затурцівській та Поромівській громадах. Процес вакцинації триває планомірно та безперебійно, відзначили посадовці.  

Так, усі пункти, де проводяться щеплення, розташовані у зручних для мешканців громад місцях, вони обладнані необхідними холодильними установками для зберігання вакцини, яка наявна у достатній кількості та усіх сертифікованих виробників. Медики працюють щодня, без вихідних, з 8 до 19 години.

Значних скупчень людей немає, але невеликі черги у місцях вакцинації – явище звичне: пацієнти самостійно або за направленнями сімейних лікарів звертаються на отримання першої дози вакцини, а на повторне щеплення їх запрошують працівники колл-центрів, які щодня обдзвонюють близько тисячі мешканців району.

«Розуміння того, що лише вакцинація створює дієвий захист та допомагає у випадку хвороби перенести її в легкій формі, все більше формується в людей. Адже практика свідчить: в реанімаційних відділеннях  та на ШВЛ-ах вакцинованих немає. Отож, у дилемі «вакцинація або реанімація» громадяни обирають перше. І це мудре рішення», - зазначив голова РДА Юрій Лобач, підсумовуючи результати спілкування із відвідувачами та працівниками пунктів щеплень.

Переглядів 3962

Галерея зображень