Версія для друку
Середа, 27 жовтня 2021 13:38

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО: на Ковельщині ремонтують дорогу між селами Зелена та Білашів

У рамках програми Президента України «Велике будівництво» на Волині триває ремонт автомобільної дороги місцевого значення Ковель – Білашів – Перковичі. А саме реконструкція її 8-ми кілометрової ділянки від села Зелена до села Білашів, яка стартувала у вересні поточного року.

В рамках робочого візиту на Ковельщину, 26 жовтня 2021 року перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко проінспектував хід виконання робіт із відновлення цього шляху.

Слід зазначити, що на 1,5 кілометровому відрізку дороги, що проходить через село Білашів, уже вкладений асфальт та влаштована дорожня розмітка. Окрім того, дорожники розпочали укладати білощебеневе покриття у напрямку села Зелене. До кінця поточного року ці роботи будуть завершені.

Як повідомив директор підрядної організації, яка виконує ремонт дороги, у 2022 році передбачається влаштування асфальтобетонного покриття у селі Зелена. Відтак, автомобільний шлях в межах населених пунктів матиме асфальтне покриття, а між селами – щебеневе.

Загальна кошторисна вартість ремонту дороги від села Зелена до села Білашів становить 22,2 млн гривень.

«Завдяки оновленню даного шляху не лише скоротиться час та відстань доїзду до міста Ковель, а й буде можливість робити паспорт маршруту, тобто запустити рейсовий та шкільний автобуси», – зазначив директор ТОВ «Ідея» Віктор Козак.

Управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Переглядів 3650

Галерея зображень