Версія для друку
Понеділок, 25 жовтня 2021 15:28

Зі зростанням захворюваності на коронавірус зростає і кількість виявлених підробок ПЛР-тестів та сертифікатів про щеплення

Слідчими та дізнавачами Володимир-Волинського районного відділу поліції розпочато більше десятка кримінальних проваджень за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України, у яких предметом кримінального правопорушення стали міжнародні свідоцтва про вакцинацію та COVID-сертифікати.

Протягом минулого тижня працівниками поліції за процесуальним керівництвом Володимир-Волинської окружної прокуратури було повідомлено про підозру особам у 4-х кримінальних провадженнях . Матеріали скеровано до суду для подальшого розгляду та притягнення до відповідальності винних осіб.

Наголошуємо: «Громадяни, котрі виготовляють і продають підроблені Covid-сертифікати та ПЛР-тести, намагаються не лише обманути систему правоохоронних органів та охорони здоров’я, - своїми діями вони наражають на небезпеку усіх оточуючих».

Будьте відповідальними, вакцинуйтесь!

Переглядів 4463