Версія для друку
Понеділок, 20 вересня 2021 15:22

В рамках програми "Велике будівництво" продовжується відновлення державних доріг

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» продовжується відновлення державних доріг. Станом на сьогодні тривають ремонтні роботи автошляху до міжнародного пропуску «Дольськ – Мохро». Це третя дорога до кордону із Білоруссю, відновлена цьогоріч.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області, вже зараз на під’їзді до міжнародного пункту пропуску «Дольськ» – «Мохро» на українсько-білоруському кордоні працює дорожня техніка.

Проводяться роботи з реконструкції автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ на ділянці протяжністю понад 5 км. Здійснюється ремонт автошляху від КПП у напрямку границі, після чого розпочнеться відновлення дороги по селу Дольськ.

Волинські дорожники працюють в режимі 24/7. Завдяки оперативній та злагодженій роботі, проїзна частина вже розширена на 2,5 метри. Дорожня основа посилена щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом. Днями приступили до влаштування нижнього шару дорожнього покриття з крупнозернистої асфальтобетонної суміші, завтовшки 10см.

Попереду роботи із вкладання 5-сантиметрового верхнього шару зі щебенево-мастикового асфальтобетону, облаштування узбіччя та комплекс робіт з організації дорожнього руху.

Крім того, у межах населеного пункту Дольськ запроєктовано вкладання тротуарів, встановлення пішохідного огородження та лінії зовнішнього освітлення. Усі роботи із реконструкції автошляху та супутні облаштування виконуються підрядним підприємством ТОВ «ВОЛИНЬДОРБУД».

Переглядів 3755