16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Оперативна нарада голови райдержадміністрації
    Вівторок, 22 червня 2021 14:31

    Оперативна нарада голови райдержадміністрації

    Сьогодні, 22 червня 2021 року, в приміщенні райдержадміністрації відбулась оперативна нарада голови Володимир-Волинської райдержадміністрації з керівниками структурних підрозділів.
    На початку наради Юрій Лобач вручив Подяки Центральної виборчої комісії за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки та проведення виборів 25 жовтня 2020 року, головам та секретарю Володимир-Волинських районних територіальних виборчих комісій . Зокрема серед нагороджених: Кротач Оксана Святославівна, Іщенко Володимир Миколайович, Порплиця Віктор Зіновійович, Лах Валентина Степанівна.
    Після відзначення нарада продовжилась у звичайному робочому режимі, а саме:
    було заслухано доповідь начальника відділу регіонального розвитку щодо стану та підготовки сільськогосподарських угідь до жнив. Як зазначила Світлана Анатоліївна під посівами сільськогосподарських культур зайнято 89 тис.га. У структурі посівних площ переважають зернові культури. При огляді сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств було встановлено, що за сприятливих погодних умов слід чекати гарного врожаю зернових.
    Заслухавши доповідь, Юрій Лобач дав вказівку, начальнику відділу регіонального розвитку, Світлані Мазурок підготувати порівняльний аналіз показників врожайності за минулі роки та прогнозовані показники на цей рік.
    Далі слово надали начальнику Володимир-Волинського районного управління ГУ ДСНС у Волинській області В’ячеславу Процюку, який повідомив, що у сільгосппідприємствах Володимир-Волинського району проводиться роз’яснювальна робота щодо пожежної безпеки під час жнив, заборону паління стерні та післяжнивні залишки. Заслухавши виступ, голова райдержадміністрації дав доручення В’ячеславу Процюку у відповідні терміни подати інформацію про результати обстеження захисних споруд.
    Наступною виступила начальник відділу фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук, яка зазначила, що виконання бюджету за 5 місяців становить 45% відповідно до річного плану. Також Олена Бондарук повідомила, що заплановані доходи від податку на прибуток у звітному періоді до районного бюджету не надійшли в зв’язку з передачею комунальних підприємств із спільної власності територіальних громад району у комунальну власність Іваничівської та Локачинської селищних територіальних громад. За прогнозами фінансового управління райдержадміністрації залишку коштів вистачає, щоб успішно завершити бюджетний рік.
    Наступне доручення голови райдержадміністрації було дане, начальнику відділу інфраструктури, містобудування та архітектури Анатолію Матвіюку, відповідно до припису № 2 від 18.06.2021 року видане управлінням культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації , щодо вивчення та взяття під контроль ситуації про проведення ремонтних робіт на головному фасаді пам’ятки архітектури місцевого значення - Келії Христорождественського монастиря (ох№27-Вл) на вулиці Миколаївській , 14 у місті Володимирі-Волинському.
    Завершилась нарада позитивним повідомленням від завідувача сектору з питань оборонної роботи , цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Володимир-Волинської райдержадміністраці Сергія Юзефовича , який повідомив про позитивну динаміку щодо зниження захворюваності на коронавірусну  інфекцію (COVID-19).

    Відділ інформаційної та внутрішньої політики райдержадміністрації

     

    Переглядів 4460
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua