Версія для друку
Понеділок, 01 червня 2020 17:25

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 01 червня 2020 року, відбулось чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглядалось питання “Про запровадження в районі послаблення протиепідемічних заходів, введених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

За результатами засідання було прийнято ряд рішень, серед яких рішення щодо пом’якшення протиепідемічних заходів в частині проведення спортивних, релігійних заходів, діяльності готелей, регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом, пасажирських перевезень залізничним транспортом, роботи закладів фізичної культури та спорту, відвідування занять в закладах освіти.

Що стосується роботи закладів дошкільної освіти, то було вирішено спочатку вивчити необхідність іх відкриття у літній період та повернутися до даного питання на наступному тижні.

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3628

Галерея зображень