Версія для друку
Середа, 13 червня 2018 15:08

Громадськість Волині запрошують до обговорення проекту Антикорупційної програми на 2018 рік

Волинська обласна державна адміністрація запрошує всіх мешканців області, котрим небайдужа проблема корупції, що побутує на різних рівнях та у різноманітних сферах життєдіяльності суспільства, до обговорення проекту Антикорупційної програми на 2018 рік.

Представлення проекту програми та подальша дискусія відбудеться 15 червня 2018 року у малому залі приміщення обласної ради (другий поверх). Зустріч розпочнеться о 14.30 год.

Загалом же обговорення проекту Антикорупційної програми облдержадміністрації на 2018 рік проходитиме у рамках круглого столу «Держава та суспільство: спільна діяльність у сфері запобігання і протидії корупції».

Відтак, запрошуємо представників громадськості та експертів з антикорупційної діяльності долучитися до публічного обговорення проекту програми та зробити свій вклад у зменшення корупційних проявів на регіональному та місцевому рівнях.

Сектор правової, оборонної роботи, взаємодiї з правоохоронними органами, з питанъ запобiгання та виявлення корупцiї апаратy облдержадмiнiстрацiї

Переглядів 3564