Версія для друку
Вівторок, 05 червня 2018 16:29

Голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у засіданні бюджетної комісії

Сьогодні, 5 червня 2018 року, відбулося засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району, у якому взяла участь голова райдержадміністрації Наталія Василець.

Членами комісії було заслухано низку питань. Зокрема, про внесення змін в районну Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин А1008, А4408 Володимир-Волинського ОРВК, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі, надання одноразової грошової допомоги жителям Володимир-Волинського району, які заключили контракт до ЗСУ на 2017-2020 роки доповідав начальник віддлу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Юрій Ліщук.

Керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк інформував присутніх про Програму фінансового забезпечення реалізації Володимир-Волинською районною державною адміністрацією делегованих районною радою повноважень на 2017 рік.

Заслухали депутати і звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3762