Версія для друку
Четвер, 10 травня 2018 17:21

Вчетверте "Юний патріот" зібрав школярів району

Сьогодні, 10 травня 2018 року, в урочищі Лісне Володимир-Волинського району стартував четвертий районний національно-патріотичний, військово-туристично-спортивний зліт «Юний патріот», на який прибуло понад 200 учнів із усіх шкіл району та одна команда – із Ковельщини.

Урочисте відкриття розпочалося вшануванням пам'яті загиблих у Другій світовій війні, героїв Небесної Сотні, воїнів, що загинули, відстоюючи державний суверенітет держави під час проведення антитерористичної операції на Сході та урочистого виконання Гімну України.

Відкриваючи зліт, начальник відділу освіти, молоді та спорту Оксана Бігун побажала учасникам команд хорошого відпочинку, спортивної удачі, наснаги, впевненості у власних силах, перемог у змаганнях та веселого і цікавого дозвілля.

З вітальним словом до юнаків та дівчат звернулися також керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, заступник голови районної ради Алла Мельник, депутат районної ради, Андрій Оніщук та представники 14-ї ОМБр і прикордонного загону.

На захід завітали також голови  об'єднаних територіальних громад: Віктор Поліщук, Ігор Пальонка та В’ячеслав Католик.

Гарний настрій присутнім подарували вихованці вокального та хореографічного гуртків районного Будинку школяра, які виступили із  кількома вокально-хореографічними композиціями. 

 Далі ж організаційний комітет  підготував для юних патріотів чимало цікавих конкурсів та забав, які триватимуть три дні.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

Переглядів 3630

Галерея зображень