Версія для друку
Четвер, 26 квітня 2018 17:15

Про дотримання правил пожежної безпеки в навчальних закладах говорили із освітянами району

Сьогодні, 26 квітня 2018 року, в залі засідань районної державної адміністрації відбулося навчання директорів шкіл, завідуючих дошкільних закладів та відповідальних працівників шкіл з питань дотримання пожежної безпеки в навчальних закладах та інших установах системи освіти України.

За словами начальника відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації, відповідно до постанови КМУ від 26.06.2013 року № 444 та наказу Міністерства освіти і науки України від 15.08.2016 року № 974 керівники навчальних та дошкільних закладів зобов’язані пройти таке навчання 1 раз на три роки.

Працював із освітянами викладач навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки  життєдіяльності Волинської області  Микола Прима.

- Навчання з пожежної безпеки необхідне керівникам для подальшого навчання та проведення інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях за місцем роботи, відповідно  до Порядку здійснення навчання населення, - зазначив Микола Павлович.

Під час навчання обговорено організаційні заходи щодо забезпечення пожежної  безпеки, вимоги пожежної безпеки до утримання території, будівель, приміщень та споруд, евакуаційних шляхів  і виходів та загальні вимоги пожежної безпеки до електричного та інженерного обладнання.

Відділ з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації

Переглядів 3562

Галерея зображень