Версія для друку
Четвер, 26 квітня 2018 14:10

Життя поділене на "до" і "після": 32-гі роковини з дня трагедії на Чорнобильській АЕС

32 роки тому людство зіткнулося з однією із найстрашніших в своїй історії техногенних катастроф – аварією на Чорнобильській атомній електростанції. З того часу слова «радіація», «вогняне пекло» залунали по-новому, адже в їх сутність український народ вкладав біль, страх, розпач та пам'ять, пам’ять на довгі роки про події квітня 1986 року.

Сьогодні, 26 квітня 2018 року, біля пам’ятного знака жертвам Чорнобильської катастрофи відбулася церемонія покладання квітів, у якій взяли участь ліквідатори аварії, очільники району: голова райдержадміністрації Наталія Василець і голова районної ради Роман Гук, представники міської влади, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, небайдужі містяни.

Пам’ять усіх, хто загинув від невблаганного «мирного» атома вшанували хвилиною мовчання.

- Трагедія у Чорнобилі назавжди залишиться незагоєною раною в душі нашого народу, а подвиг, який здійснили ліквідатори наслідків аварії, ніколи не буде забутий. Гірко усвідомлювати, що з кожним днем ​​цих героїв стає все менше. Та попри все, про їхній подвиг повинні пам'ятати ми всі», - зазначила у підсумку  Наталія Василець.

Відділ внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3434

Галерея зображень