Версія для друку
Четвер, 26 квітня 2018 09:03

Звернення голови райдержадміністрації Наталії Василець до річниці Чорнобильської трагедії

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!

Сьогодні минає 32 роки від тієї весняної ночі 26 квітня 1986 року, коли у наше з вами життя увійшло слово з гірким присмаком великої і нечуваної біди –«Чорнобиль»…

І у годину великого лиха, у час смертельної небезпеки у перші ряди боротьби стали найвідважніші. Тисячі ліквідаторів ціною власного здоров’я і навіть життя закрили собою світ від жахливих променів радіації – пожежники, лікарі, військові, правоохоронці, будівельники, водії, механізатори.

Ми безмежно вдячні усім їм за врятовані мільйони життів, і ніколи не забудемо тих, кого навіки «забрав» безжальний атом.

Низько вклоняюся усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого району, які вступили у битву з радіаційною стихією, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду всім нам, нашим дітям…

Нехай ніколи не повториться жах тієї масштабної техногенної катастрофи, нехай  залишиться тільки пам’ять про ті моторошні події, яка  навчить нас цінувати нашу Землю, природу, мир, спокій та людське життя.

Щиро зичу вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди.  Хай завжди поруч буде людська вдячність, повага та турбота за вашу відданість та мужність!

З повагою голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 3475