Версія для друку
Понеділок, 23 квітня 2018 14:06

Педагоги району вивчали практичні аспекти впровадження нового Державного стандарту початкової освіти

Нещодавно заступники керівників загальноосвітніх закладів Володимир-Волинського району та об’єднаних територіальних громад побували у Нововолинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. № 6,  яка з початку цього навчального року працює у межах дослідно-експериментальної  програми по впровадженню Державного стандарту початкової загальної освіти.

Директор школи Іван Пукля та заступник директора з навчально-виховної роботи Валентина Кутасевич ознайомили гостей з практичними аспектами управлінської роботи під час експерименту, навчально-методичним  забезпеченням у перших класах, попередніми  результатами навчання першокласників.

Своєю чергою, вчитель Тетяна Тертична представила роботу своїх вихованців під час тематичних навчальних тижнів у вигляді фотопрезентації, а вчитель 1 класу Хомук Галина Павлівна, створюючи ігрові ситуації, продемонструвала нові підходи до організації спілкування, ранкових зустрічей, рішення навчальних проблем.

Про особливості вивчення англійської мови у 1 класах за новою програмою говорили із  вчителем іноземної мови Оксаною Карнак.

Також, у ході зустрічі, заступники керівників освітніх закладів  району та об’єднаних територіальних громад  оглянули навчальне розвивальне середовище класів початкової ланки,  цікаво та змістовно поспілкувалися з вчителями і дирекцією з питань реформування освіти, створення Нової  української  школи, отримали авторські методичні матеріали.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Переглядів 3784

Галерея зображень