Версія для друку
Четвер, 19 квітня 2018 12:40

24 працівники райдержадміністрації взяли участь у І турі конкурсу "Краший державний службовець"

18-19 квітня 2018 року у райдержадміністрації відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

У номінації «Кращий керівник» взяли участь 8 осіб та ще 16 – у номінації «Кращий спеціаліст».

У першому етапі конкурсанти пройшли онлайн-тестування на знання Конституції України, Закону «Про державну службу» та антикорупційного законодавства. Опісля, виконали практичні завдання зі створення презентацій у програмі Power Point та вирішили кілька ситуаційних завдань.

- Конкурс «Кращий державний службовець» надає змогу виявити найбільш підготовлених державних службовців, які успішно виконують свої посадові обов’язки та мають організаційні здібності для подальшого кар’єрного зростання, - зазначив голова конкурсної комісії, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк.

До слова, метою проведення конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Основними завданнями – виявлення та заохочення найбільш професійно підготовлених державних службовців, які успішно та ініціативно виконують службові обов’язки, мають організаторські здібності, що ґрунтуються на сучасних знаннях; удосконалення знань і професійного рівня державних службовців; створення умов для кар’єрного зростання державних службовців; залучення високопрофесійних управлінців до роботи в органах виконавчої влади; виховання у державних службовців почуття шанобливого ставлення до своєї професії, основних принципів державної служби.

Переможець у кожній із номінацій візьме участь у II турі конкурсу, що відбудеться на обласному рівні.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 3470

Галерея зображень