Версія для друку
Середа, 18 квітня 2018 16:19

Голова райдержадміністрації Наталія Василець зустрілася із жителями Галинівки та Свійчева

Сьогодні, 18 квітня 2018 року, голова райдержадміністрації Наталія Василець провела виїзний прийом громадян на території Оваднівської сільської ради й відвідала Галинівку та Свійчів.

Спільно із очільницею району в цих населених пунктах працювали начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Петро Чуцький, заступник голови Оваднівської сільської ради з гуманітарних питань Микола Базилюк та староста Ніна Ващук.

Житель села Свійчів звернувся до очільниці виконавчої гілки влади району із проханням відремонтувати пам’ятник загиблим у Другій світовій війні льотчикам.

Піднімалося питання і встановлення флагштоків на могилах загиблих учасників антитерористичної операції.

При цьому, Микола Базилюк зазначив, що Оваднівська сільська рада звернулася до одного із місцевих підприємців із проханням посприяти у встановленні прапора на могилі загиблого військовослужбовця. Тому це питання, за його словами, буде вирішене найближчим часом.

Варто зазначити, що в Устилузьку міську та сільські ради району, з метою вшанування увічнення пам’яті Героїв сьогодення, теж направлено лист із рекомендацією розглянути можливість встановлення флагштоків на могилах усіх жителів Володимир-Волинського району, що загинули у зоні проведення антитерористичної операції.

У ході робочої поїздки Наталія Володимирівна відвідала і об'єкти соціальної сфери. Поспілкувалася із керівниками сільських установ, цікавлячись проблемними питаннями, які потребують вирішення.

Опісля, мала змогу зустрітися й з директорами шкіл Оваднівської громади.

Також, у ході робочої зустрічі, голова райдержадміністрації вручила посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Свійчів, матері шести дітей Зої Лущук.

- Низький уклін вам і пошана, шановна Зоє Анатоліївно, за недоспані ночі, нелегкий труд, материнську самовідданість і зразкове виховання  справжніх громадян нашої держави, - зазначила у вітальному слові Наталія Василець.

Приємно відзначити й те, що привітати із отриманням цього звання Зою Лущук прийшло чимало односельчан, а аматори сцени, серед яких і її донька Катерина, подарували музичні вітання.

До слова, на території колишньої Галинівської сільської ради Зоя Лущук уже сьома мати-героїня, яка удостоїлася цієї високої нагороди.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4165