Версія для друку
Середа, 14 березня 2018 16:23

Попередньо обговорили проект Програми зайнятості населення району

Із метою забезпечення реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та поліпшення ситуації на ринку праці району учора, 13 березня 2018 року, відбулося попереднє обговорення проекту Програми зайнятості населення району на період до 2020 року, у якому взяли участь заступник директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Надія Веремчук та головний спеціаліст з питань праці управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Котелюк.

У ході обговорення визначено основні напрямки реалізації державної політики зайнятості при розробленні Програми, заходи і шляхи розв’язання проблем у сфері зайнятості населення району.

- Наступним етапом розроблення Програми буде обговорення її за участю членів тимчасової робочої групи з розроблення проекту районної Програми зайнятості, що утворена в районі, - пояснила Світлана Юхимівна.

Її ж метою є запобігання безробіттю, забезпечення зайнятості населення, його соціального захисту шляхом реалізації законів України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» та «Про зайнятість населення».

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Переглядів 4470

Галерея зображень