Версія для друку
Вівторок, 06 березня 2018 16:43

Відпрацьовано питання надання послуг Державною службою зайнятості безпосередньо на території громад

Нещодавно у Володимир-Волинському центрі зайнятості відбулась робоча зустріч директора Наталії Уколової з головою Устилузької об’єднаної територіальної громади Віктором Поліщуком.

Під час зустрічі було відпрацьовано питання надання послуг Державною службою зайнятості безпосередньо на території громад. Зокрема, обговорено програму зайнятості на 2018-2020 рр.

За словами Віктора Ростиславовича, громадою планується залучення 10 тис. грн.. бюджетних коштів на організацію громадських робіт.

У свою чергу Наталія Володимирівна наголосила на активізації співпраці з розширення громадських робіт у напрямку надання допомоги демобілізованим учасникам АТО, сім’ям загиблих учасників АТО та людям з інвалідністю.

Були внесені пропозиції й щодо розширення переліку видів робіт, а саме: організація заходів по екологічному оздоровленні територій населених пунктів (день довкілля, озеленення території та інше), підготовка до проведення заходів соціально-культурного значення (день села, день урожаю, інформаційно-роз’яснювальна робота щодо забезпечення життєдіяльності населення).

А також  запропонувано спільні заходи із залученням безробітних осіб на громадські роботи до проекту «Джерело здоров’я», яким передбачено збереження та благоустрій природного джерела у с. Тростянкка.

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості.

Переглядів 4036