Версія для друку
Четвер, 01 березня 2018 13:46

Відбувся публічний звіт голови райдержадміністрації

Володимир-Волинський район посідає одне з чільних місць у формуванні ефективної, конкурентноспроможної економіки регіону, яка, як і модель економіки всієї країни, будується на глибоких комплексних реформах, успіх яких залежить від розуміння та підтримки кожного.

Підсумки минулого року закладають фундамент для забезпечення збалансованого економічного і соціального розвитку території району в 2018 році, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів, формують основу соціальної захищеності та благополуччя майбутніх поколінь. Зокрема, це інфраструктура нового покоління, нова система громадського здоров’я, сучасні українські школи,  зручні адміністративні та соціальні послуги.

Відтак, відповідно до частини третьої статті 45 Закону України «Про державну службу», з метою належного інформування громадськості про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2017 рік та делегованих районною радою повноважень сьогодні, 1 березня 2018 року, під час шістнадцятої сесії районної ради сьомого скликання, відбувся публічний звіт голови Володимир-Волинської райдержадміністрації Наталії Василець.

Варто зазначити, що основні напрями роботи райдержадміністрації ґрунтуються на принципах втілення в життя реформ, ініційованих Президентом України та Кабінетом Міністрів України, їх практичної реалізації на місцях та на спільне з депутатським корпусом Володимир-Волинської районної ради забезпечення економічного і соціального розвитку  краю.

Тож у своєму звіті Наталія Володимирівна систематизувала основні напрямки виконаної роботи, досягнення та здобутки у всіх галузях району, використання бюджетних коштів та ряд інших питань діяльності органу виконавчої влади.

- Все, чого ми досягли – це результат плідної співпраці управлінь, відділів, секторів, служб райдержадміністрації з районною, Устилузькою міською та сільськими радами,  депутатами всіх рівнів, установами та підприємствами краю. Тож така робота й надалі, переконана, дасть нам можливість розвиватися й сповна використати внутрішні резерви в інтересах жителів нашого краю, - висловила сподівання Наталія Василець.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації.

Переглядів 3873