Версія для друку
П'ятниця, 17 листопада 2017 12:40

Вітання голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика з нагоди Міжнародного дня студентів

Шановні студенти! Щиро вітаю вас – молодих, енергійних, сповнених свіжих мрій та надій – із Міжнародним днем студента! Це свято об’єднує молодь усього світу, бо, насамперед, це – день студентської солідарності, що немає меж та кордонів.

Студенти завжди були, є та залишаються найбільш прогресивною, волелюбною та незалежною частиною суспільства. Зокрема, українські студенти посідають особливе місце у творенні нашої держави. І це невипадково, коли пригадати їхній нестримний і безкомпромісний порив під час «Революції на граніті», що став поштовхом до падіння радянського тоталітарного режиму й проголошення незалежності України у 1991 році. Вони були найактивнішими учасниками Помаранчевої революції 2004-го та Революції Гідності у 2013-ому. А нині наша молодь – серед тих, хто захищає незалежність і територіальну цілісність України на східних кордонах країни.

Саме ви – наша світла надія на майбутнє, потужна рушійна сила, що невдовзі обіруч візьметься за розбудову та реформування країни, яка обрала європейський вектор розвитку. Тому, переконаний, що кожен із вас віднайде в суспільстві місце, гідне визнання і пошани!

Тож у цей святковий день хочу побажати, щоб вища освіта відкрила для вас нові перспективи та допомогла досягти поставленої мети. Нехай навчання приносить тільки радість, а викладачі стануть вашими союзниками та навіть друзями. Щастя вам та здоров’я, упевненого шляху до знань та професійної майстерності, творчого та духовного розвитку, здійснення усіх найзаповітніших мрій. І як йдеться славнозвісному гімні студентів Gaudeamus: «Погуляймо, юнаки, поки в нас є сила!»

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 3796