Версія для друку
Середа, 27 вересня 2017 11:05

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні

Наш край з його неповторними краєвидами, багатою історико-культурною спадщиною, безцінними рекреаційними ресурсами та привітними і гостинними людьми має всі умови для успішного розвитку туристичної індустрії. Тому в області триває розбудова туристичної інфраструктури, розвивається водний, сільський зелений, екологічний, історико-культурний туризм, реалізуються нові проекти, збільшується кількість та якість обслуговування в закладах розміщення та харчування, відкриваються унікальні локації для відвідування та відпочинку.

Ми відкриті не лише для українського, а й для міжнародного туриста: бренд області «Волинь унікальна» вже знана далеко за межами України. А наш неповторний волинський край вартий того, щоб відкрити всьому світові свої унікальні природні багатства, самобутність історії, культури, народних звичаїв і традицій. Переконаний, що основні здобутки туристичної галузі Волині ще попереду. Саме тому, тим хто працює у цьому секторі економіки, слід об’єднувати зусилля і спільно розвивати туристичний бізнес краю.

Тож дякую всім, хто долучається до розвитку туризму на Волині та допомагає зробити її більш привабливою для туристів. Упевнений, що ваша життєва енергія, висока професійність і глибоке знання своєї справи завжди будуть спрямовані на розквіт туристичної галузі заможної України. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та злагоди, яскравих подорожей та нових перемог!

З повагою голова облдержадміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 4830