16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    З початку 2017 року у Володимир-Волинському районі виникло 55 пожеж, внаслідок яких зигинуло 4 людини, 1 особа травмована. Майже 89 відсотків із них – пожежі у житловому секторі району.

    Відтак, одним із питань порядку денного засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося сьогодні, 12 грудня 2017 року – «Проведення пожежно-профілактичної роботи у житловому секторі Володимир-Волинського району».

    23 травня 2017 року Верховна Рада України ухвалила Закон «Про оцінку впливу на довкілля», який набрав чинності з 18.06.2017 року та вводиться в дію з 18.12.2017 року.

    Відтак, під час оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася учора, 11 грудня 2017 року, головний спеціаліст відділу розвитку галузей агропромислового комплексу управління агропромислового розвитку Олена Шевчук проінформувала присутніх про види планової діяльності, які підлягають оцінці впливу на довкілля.

    До місцевих бюджетів суб'єктами господарювання Володимир-Волинського району за 11 місяців цього року сплачено 32,1 млн грн податкових платежів та інших зборів без врахування між бюджетних трансфертів. В цілому, за вказаний період по загальному фонду зведеного бюджету району (без врахування бюджетних трансфертів) перевиконання складає 3,1 млн грн Найбільше перевиконання по податку на доходи фізичних осіб та на майно. Про це стало відомо під час оперативної наради у голови адміністрації, що відбулася учора, 11 грудня 2017 року.

    Про стан виконання місцевих бюджетів району за листопад  2017 року говорили під час оперативної наради у голови райдержадміністрації Наталії Василець учора, 11 грудня 2017 року.

    Зокрема, начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук наголосила, що станом на 1 грудня цього року в місцевий бюджет району надійшло власних та закріплених доходів по загальному фонду в сумі  30849,6 тис. грн.., що становить 111,4 відсотка до бюджетного призначення на січень-листопад 2017 року, в цілому за доходами забезпечено виконання по усіх місцевих бюджетах. В порівнянні з 2016 роком власних доходів надійшло більше на 9767,2 тис. грн..  або 146,3 відсотка.

    Ситуація з масовим всиханням лісів, зокрема соснових на Поліссі, у цьому році стала вкрай критичною. Замовчувати цю проблему не потрібно. На цьому наголосив заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар під час наради з лісівниками та працівниками лісозахисних підприємств.

    За його словами, дійсно є певне несприйняття у суспільстві та серед представників місцевої влади щодо необхідності здійснення санітарно-оздоровчих заходів у лісах України. Однак, лісівникам потрібно проводити системну роботу з метою обґрунтування своїх дій.

    Сьогодні, 12 грудня 2017 року, Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні оголосила про підписання чотирьох довгострокових (рамкових) угод з виробниками ліків. Це світова практика, яка дає можливість знизити ціни на препарати, а також забезпечити їх швидке та безперебійне постачання.

    Всього було підписано угоди з 4 міжнародними виробниками на постачання 11 препаратів. Це препарати для терапії таких рідкісних хвороб, як розсіяний склероз, хвороба Гоше,мукополісахаридоз, муковісцидоз, інші орфанні метаболічні захворювання, гемофілія та для зупинки кровотечі.

    За рахунок державної підтримки регіонального розвитку, а саме ДФРР і коштів субвенції для ОТГ, в регіонах у поточному році реалізовано 2,8 тис. інфраструктурних проектів.  Які дають можливість говорити про зародження нової якості освіти, інфраструктури, медичного і соціального забезпечення у громадах та сільській місцевості. Про це в ефірі «5 каналу» заявив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua