16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Участь голови райдержадміністрації Юрія Лобача у робочій нараді заступника голови ОДА Анатолія Костика, щодо створення спортивного інтернату
    Вівторок, 06 липня 2021 19:13

    Участь голови райдержадміністрації Юрія Лобача у робочій нараді заступника голови ОДА Анатолія Костика, щодо створення спортивного інтернату

    На базі Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» Волинської облради планують створити перший спортивний інтернат в області. Про це стало відомо сьогодні, 6 липня 2021 року, під час робочої наради заступника голови ОДА Анатолія Костика із керівниками спортивних закладів і федерацій, а також представниками райдержадміністрацій та місцевого самоврядування області.

    Як повідомив начальник управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, із державного бюджету виділятимуть кошти на розбудову спортивної інфраструктури, спортивних інтернатів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл для кожної області країни.

    «На Волині немає спортивного інтернату, але є можливість на базі школи, яка знаходиться у Володимир-Волинському виокремити і його створити, – сказав Ігор Дмитришин. – В цьому році ми можемо розраховувати на кошти із державного бюджету на реконструкцію такого закладу».

    Відтак, учасники наради прийняли рішення висунути пропозицію щодо створення спортивного інтернату на базі «Центру освіти» у Володимир-Волинському на сесію Волинської обласної ради.

    Окрім того, як повідомила заступниця начальника управління освіти та науки облдержадміністрації Тетяна Соломіна, створений заклад зможе мати на території області в своєму складі структурні підрозділи, у тому числі й філії.

    «Сьогодні своїм прикладом хочемо показати, що ми готові взяти на себе цю відповідальність, готові реалізувати цей проект, а пізніше прозвітуватися перед усіма, про зроблене»,  – підкреслив голова Володимир-Волинської РДА Юрій Лобач.

    Слід зазначити, що матеріально-технічна база ліцею, яка напрацьовувалася уже впродовж 10-ти років, дозволяє у 2021 році розпочати реалізацію даного проєкту.

    Відділ інформаційної та внутрішньої політики райдержадміністрації

     

    Переглядів 4415
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua