Версія для друку
Субота, 23 січня 2021 09:33

В області очікуються складні погодні і, відповідно, дорожні умови

Наступного тижня, з 25 по 27 січня, за прогнозами синоптиків передбачається погіршення погодних умов на території Західної України. Не омине негода і Волинь: буде сніжно й вітряно, товщина снігового покрову сягатиме 25-32 см.

Аби забезпечити на Волині безперебійний та безпечний рух автотранспорту автошляхами державного та місцевого значення у період негоди дорожники області працюватимуть в посиленому режимі.

Про це стало відомо за результатами наради, що відбулася сьогодні, 22 січня 2021 року, під керівництвом заступника голови ОДА Ігоря Чуліпи, за участі директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Оксани Грицюк та представників підрядних організацій, з якими укладені договори на утримання доріг місцевого значення, що перебувають у підпорядкування Волинської ОДА. Зокрема, це підприємства «Шлях», «Аміла», «Данко», «Ковельське ШБУ № 63» та Волинський облавтодор».

Як повідомила директор «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Оксана Грицюк, відповідна нарада вранці відбулась й у Службі автомобільних доріг у Волинській області, де також з волинськими дорожниками обговорили алгоритми дій і порядок взаємодії при виникненні негоди та ліквідації її наслідків на дорогах державного значення. Зокрема, уточнили кількість готових до боротьби з негодою власних сил і засобів дорожніх підприємств.

Щодо доріг місцевого значення, які перебувають на балансі Волинської ОДА, то завдання підрядним організаціям таке ж - забезпечити безперебійний та безпечний проїзд автотранспорту шляхами Волині. Тож усі відповідальні служби та підрядні дорожні організації повинні працювати цілодобово та у посиленому режимі.

Разом із цим, керівництво Волинської облдержадміністрації закликає усіх волинян за таких несприятливих погодних умов утриматися від поїздок власним автотранспортом та бути максимально обережними на дорогах, аби не створювати аварійних ситуацій, що перешкоджатимуть роботі снігоприбиральної техніки. 

Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

Переглядів 3639