Версія для друку
Четвер, 16 липня 2020 15:43

Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

Сьогодні, 16 липня 2020 року, відбулось дистанційне засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На порядку денному розглядалось питання: “Про стан епідемічної ситуації в районі, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”.

За результатами засідання членами комісії було прийнято рішення про послаблення карантинних вимог відповідно до роботи закладів громадського харчування, регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень, відкриття закладів дошкільної освіти у період карантину.

Також зобов’язано Устилузьку міську, Зимнівську, Зарічанську та Оваднівську сільські комісії з питань ТЕБ та НС при прийнятті власних рішень керуватись рішеннями регіональної та районної комісій, які були прийняті відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 року № 588.

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3847