Версія для друку
Четвер, 28 листопада 2019 11:54

Урочистий захід, приурочений зустрічі воїнів 39 зенітного ракетного полку

27 листопада 2019 року у районному будинку культури відбувся урочистий захід з нагоди повернення віськовослужбовців 39-го зенітного ракетного полку із зони проведення операції Обєднаних сил до пункту постійної дислокації.

Участь у заході взали керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

У словах привітання Сергій Йосипович подякував нашим захисникам за несення нелегої служби на сході України. За те, що вони кожен день, ризикуючи життям, захищали рідну землю, забезпечуючи мир та спокій у наших домівках. Побажав усім військовослужбовцям та їхнім родинам міцного здоров’я та сімейного затишку.

За стійкість та мужність, патріотизм і високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків в зоні проведення операції Об’єднаних сил ряду військовослужбовців було оголошену Подяку голови районної державної адміністрації та голови районної ради.

Після урочистостей, військовослужбовців привітали святковим концертом, у якому взяли участь творчі колективи міста та району.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 3850

Галерея зображень