Версія для друку
Четвер, 14 листопада 2019 13:36

На Володимирщині відпрацювали проведення рятувальних робіт

На Володимирщині провели підготовку до командно-штабних навчань з цивільного захисту населення. Під час навчання керівники спеціалізованих служб району доповіли про готовність до виконання своїх завдань за призначенням та взяли участь у відпрацюванні організації і проведення рятувальних та інших невідкладних робіт у ході ліквідації надзвичайної ситуації на складах РАО в/ч А1008.

Серед учасників заходу – в.о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк і працівники сектору з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації, заступник голови Оваднівської сільської ради та члени евакуаційної комісії Оваднівської с/р.
- Основна мета навчань – поглиблення знань, набуття практичних умінь і навичок та відпрацювання взаємодії між спеціалізованими службами та проведення евакуації населення з зони можливого ураження. В ході перевірено систему оповіщення населення органів управління і сил, які входять до складу служб, при переведенні у вищі ступені готовності, розрахунок сил і засобів, які необхідні для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, своєчасність і правильність оцінки обстановки та обґрунтованість прийнятих рішень, – прокоментував захід Сергій Романюк.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 4052