Версія для друку
П'ятниця, 09 листопада 2018 09:25

Вітання голови райдержадміністрації Наталії Василець із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Сердечно вітаю вас із Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Це професійне свято людей, які опікуються прекрасним і приносять у нашу буденність ту життєдайну силу, яка допомагає  вирватись із тенет повсякденних проблем і поринути у світ гармонії. 

Споконвіку пісня і танок, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. 

Завдяки щоденній праці клубних працівників, бібліотекарів, фахівців музейної справи із покоління в покоління передаються джерела духовності, правди і краси.

Прийміть щиру вдячність за вірність своєму покликанню, невтомний творчий пошук, самовідданість і подвижництво. Хай доля буде прихильною до вас, хай світлим, творчим буде ваш шлях та шлях тих, кого ви ведете у світ мистецтва. Бажаю вам професійних успіхів, утілення нових цікавих ідей. Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець 

Переглядів 4185