20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Сергій Романюк: «Біль і мужність героїв-ліквідаторів трагедії вже більше тридцяти років сповнює наші серця тривогою і неспокоєм"
    Четвер, 14 грудня 2017 16:19

    Сергій Романюк: «Біль і мужність героїв-ліквідаторів трагедії вже більше тридцяти років сповнює наші серця тривогою і неспокоєм"

    Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства.  Для історії людства – це одна мить, а для враженої радіацією України – ціла трагедія.

    Щороку ми знову і знову згадуємо тих, хто вступив у смертельний бій із незримим ворогом, хто кинувся у саме горнило атомного пекла, аби врятувати не лише Україну, а й усе людство. Гірку полинову чашу довелося випити і нашим землякам-ліквідаторам.

    Тож сьогодні, 14 грудня 2017 року, у День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській в центральній районній бібліотеці зібралися учасники Володимир-Волинської районної добровільної організації «Спілка Чорнобиль» на чолі з головою організації Олександром Дзядуком.

    Зі словами подяки до ліквідаторів звернувся керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк: «Біль і мужність героїв-ліквідаторів трагедії вже більше тридцяти років сповнює наші серця тривогою і неспокоєм. У пам’яті десятків тисяч людей, котрим судилося приборкувати атомну стихію, той страшний день назавжди залишиться незагоєною раною. Серед них були і наші земляки. Ми пам’ятаємо про ваш героїзм та самовідданість, адже саме ви ціною власного життя та здоров'я без вагань та роздумів ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Усвідомлюючи всю складність ситуації, нехтуючи власною безпекою ступили назустріч неприборканому смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише в нашій країні, а й на всій планеті.

    Опісля, дев’яти членам “Спілки Чорнобиль» Сергій Йосипович вручив Подяки голови райдержадміністрації та районної ради: Миколі Грибу, Ярославу Барану, Пятрасу Корольковасу, Сергію Кравчук, Юрію Бойку, Миколі Войтичуку, Володимиру Дзядуку, Василю Римаруку та Ігорю Харевичу.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 3730
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua