20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Вислухати та допомогти!
    Понеділок, 04 грудня 2017 16:34

    Вислухати та допомогти!

    Аби вкотре почути проблеми волинян, розібратися в конфліктах та допомогти кожному, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні, 4 грудня 2017 року, провів черговий прийом громадян із особистих питань. Зокрема, цього разу обговорили чимало питань соціальних.

    Для початку до керівника найвищої виконавчої гілки влади в області звернулася проста жінка зі складною долею. Має двох чудових синів, які брали участь у антитерористичній операції на Сході. На жаль, один і з них ось уже рік перебуває у полоні. За словами жінки, більше 10 місяців взагалі не знали про долю сина. Однак, нещодавно побачили його по телебаченню. Тож прохала про одне: аби син якнайшвидше повернувся додому.

    – Нині тривають процедурні моменти. Але ваш син точно є у списку на обмін. Знаєте, всі так дуже обережно ставляться до цього питання, аби знову не зірвати обмін. Але запевняю, що робиться все можливе для того, аби українські вояки повернулися додому. Тож сходіть в собор, поставте свічку за здоров’я сина. І будемо сподіватися, що все вдасться, – зазначив Володимир Петрович.

    Натомість, жителька Рожищенського району клопотала щодо сприяння у проведенні ремонту будинку, а саме заміни даху. Сама ж поховала сина, учасника АТО. Сиротами залишилося троє діток. Зі свого боку, місцева влада зробила все можливе: домовилися із власником місцевої пилорами щодо заготівлі крокви, із районного бюджету планують закупити шифер, нині підшукують спеціалізованого майстра, який виміряє необхідні матеріали та вже на весні розпочне роботи. Тим не менше, голова облдержадміністрації взяв питання під особистий контроль.

    Ще одна проблема, із якою звернулися житель Волині, – відсутність транспортного сполучення села Туропин до смт Турійськ. Щодня місцеві долають 7 км, аби потрапити на автобус, або 4 км – до потягу. Однак, як повідомив директор департаменту інфраструктури облдержадміністрації Іван Мирка, маршрут – нерентабельний для перевізників, а всі спроби його довантажити не дають бажаних результатів. Разом із тим, голова районної державної адміністрації Орест Василишин наголосив, що місцеві, зазвичай, аби зекономити кошти, користуються саме залізничним сполученням.

    – Незважаючи ні на що, село має бути доступним для кожного. Але разом із вами мав приїхати і сільський голова, який повинен працювати на громаду. Нині візьмемо паузу на 10 днів. Про результати роботи вас обов’язково повідомлять. Але питання слід розглядати з іншого боку, а саме – створення об’єднаної територіальної громади, - анонсував Володимир Гунчик.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 4525
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua