24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Для області визначені індикативні показники митного перевиконання
    Четвер, 16 листопада 2017 07:41

    Для області визначені індикативні показники митного перевиконання

    Дороги – артерії життя. Тож не дивно, що вже третій рік поспіль триває активний ремонт та відновлення доріг країни в цілому та області зокрема. Відтак, сьогодні, 15 листопада 2017 року, відбулася нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика із розгляду питань ремонту, обслуговування і утримання доріг місцевого та державного значення, а також реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне.

    Для початку начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло Леміщак повідомив, що визначені індикативні показники для області до кінця року, які зросли не в значній мірі. Так, у серпні ця сума становить 522 млн 251 тис. грн, у вересні – 526 млн 335 тис. грн, а в жовтні – 485 млн 509 тис. грн. Як результат, перевиконання – більше 400 млн грн. Тому до обласного бюджету на ремонт та відновлення доріг Волині спрямують майже 164 млн грн за відповідні місяці.

    До слова, третій рік поспіль на Волині працює державний експеримент, за умовами якого 50% суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів, що справляються під час митного оформлення товарів, спрямовують до спеціальних фондів обласних бюджетів із  метою фінансування реконструкції та поточного ремонту автомобільних доріг. Експеримент ініційований Кабінетом Міністрів України та затверджений постановою від 16 вересня 2015 р. №726У 2015 році експеримент було запроваджено у  4 областях країни – Волинській, Одеській, Львівській, Чернівецькій, а в 2016 році – ще й у місті Києві. З 2017-го «експеримент» поширили на всі області країни. За рахунок «митних коштів» вже відремонтували автомобільну дорогу Львів-Радехів-Луцьк та нині працюють на дорозі Устилуг-Луцьк-Рівне.

    Окрім того, детально розглянули питання щодо ремонту автомобільної дороги загального користування Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне. Зі слів представника підрядної організації ТзОВ «Луцькавтодор-сервіс», роботи завершать до кінця листопада. Натомість працівники ТзОВ «Автомагістраль-Південь» до початку грудня завершать лише вирівнюючий шар. Що ж стосується верхнього шару, то залишок становить 37 км. Вірогідно, ці роботи завершать вже у 2018 році. Але головний фактор, від якого залежить виконання робіт, – це погода.

    – Попередньо у вівторок організуємо виїзд на Володимирську дорогу, аби проінспектувати хід виконання робіт. Особливу увагу зверну на прилеглу територію: облаштування узбіч та зупинок, встановлення освітлення тощо. А вже у грудні зробимо фінальний виїзд із залученням представників громадськості та ЗМІ, – зазначив Володимир Петрович.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 4145
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua