20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Володимир Гунчик: проблемні питання маємо вирішувати разом
    Вівторок, 07 листопада 2017 07:48

    Володимир Гунчик: проблемні питання маємо вирішувати разом

    Традиційно, у перший і третій понеділок місяця голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик проводить прийом громадян. Так і вчора, 6 листопада 2017 року, до керівника найвищої виконавчої гілки влади в області звернулося більше десятка краян.

    Серед основних питань: виділення земельних ділянок для учасників антитерористичної операції на Сході країни, специфіка отримання житла спортсменами, які представляють Волинь та Україну на світових спортивних змаганнях, проблеми працевлаштування.

    Поряд із громадянами працювали й профільні управлінці облдержадміністрації, до чиєї компетенції належить вирішення озвучених проблем, голови райдержадміністрацій і представники органів місцевого самоврядування.

    Так, до голови облдержадміністрації звернулась жителька села Підгайці Луцького району, якій відмовили у виділенні земельної ділянки у межах населеного пункту, адже вільних земель на разі немає. Документи для підтвердження цього надав і Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк. 
    Володимир Гунчик порадив жінці сформувати своє прохання в офіційному зверненні, яке мають розглянути упродовж двох тижнів. Окрім того, доручив першому заступнику начальника Держгеокадастру у Волинській області Анатолію Полякову якнайшвидше вивчити питання та надати пропозиції доступних земель у межах Підгайцівської сільської ради та поблизу неї.

    Отримати ділянки у Ківерцівському районі хочуть і тамтешні жителі – учасники АТО. Однак, через обмаль вільних земель, задовільнити потреби усіх не вдається, тому Володимир Петрович запропонував вирішити питання у кілька етапів. Найперше, підготують документи для вільних ділянок, освоять їх, а потім фахівців Держгеокадастру шукатимуть вільні землі для решти заявників.

    - Маємо разом знайти компромісне рішення між громадськістю та окремими її представниками. Це питання можна вирішити, однак мусить бути консолідована позиція усіх сторін, – звернувся до присутніх голова облдержадміністрації.

    Що ж до питання отримання житла, то спортсмени звернулись до керівника найвищої виконавчої гілки влади в області за консультацією та порадою, адже не до кінця розуміють усі тонкощі процесу: умови фінансування, терміни, гарантії. На разі ж, питання вивчатимуть у профільному управлінні облдержадміністрації, аби у найкоротші терміни надати фахову відповідь та роз’яснення щодо запитуваної інформації.

    Загалом же, усі звернення громадян розглянули. Володимир Гунчик дав відповідні доручення профільним заступникам та керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, аби якнайшвидше поінформувати громадян про результати роботи у тому чи іншому векторі.

    Відділ інформаційної політики облдерджадміністрації

    Переглядів 4194
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua