19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Сім робіт учні району представили на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт Малої академії наук
    Понеділок, 06 листопада 2017 10:07

    Сім робіт учні району представили на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт Малої академії наук

    До сфери педагогічного впливу відділу освіти, молоді та спорту Володимир-Волинської районної державної адміністрації входять 9 дошкільних навчальних закладів, 5 ЗОШ І-ІІІ ступеня, 5 ЗОШ І-ІІ ступеня, 6 ЗОШ І ступеня та 2 позашкільних заклади – це районний Будинок школяра та дитячо-юнацька спортивна школа. Про це вкотре нагадала під час традиційної оперативної наради , що відбулася сьогодні, 6 листопада 2017 року, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун.

    - У дошкільних навчальних закладах здобувають освіту 215 дітей віком від 2 до 6 років. У 16 загальноосвітніх школах навчається 1133 учні. Позашкільні навчальні заклади відвідує 860 вихованців, - зазначила Оксана Андріївна.

    Також у ході доповіді начальник відділу освіти акцентувала увагу присутніх на тому, що одним із найважливіших напрямів освітньої політики в районі є соціально-педагогічна підтримка обдарованої молоді, яка  здійснюється   відповідно Комплексної програми розвитку освіти  Володимир-Волинського району  на 2015-2017 роки,  річних планів відділу та районного методичного кабінету.

    - На належному рівні в районі проводиться науково-дослідницька робота. Традиційно сильними залишаються виступи слухачів Володимир-Волинської філії МАН на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук. У минулому навчальному році на конкурсі було представлено 7  робіт, - наголосила керівник.

    А одним із головних чинників, за словами Оксани Бігун, успішної роботи освітянської галузі є зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, створення санітарно-гігієнічних умов навчання дітей.

    Відтак, на підготовку до нового навчального року, до роботи в осінньо-зимовий період та зміцнення матеріально-технічної бази було використано більше двох мільйонів гривень. У всіх загальноосвітніх навчальних закладах проведені  поточні ремонти. А також  проведено ремонт котельні ЗОШ І-ІІІ ст. с. Галинівка на суму близько  44 тисяч гривень.

    Були проведені роботи по заміні вікон на енергоощадні у школах сіл Хобултова, Верба, Хмелівка.

    За рахунок обласної освітньої субвенції було закуплено навчальні комп’ютерні системи з мультимедійними засобами у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Овадне. та комплект начальних засобів із біології у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Березовичі.

    Ось-ось завершиться капітальний ремонт узагальноосвітній школі І-ІІІ ступеня с.Овадне. І ведуться активні роботи по  капітальному ремонту даху НВК “ЗОШ І ступеня - ДНЗ” с. Білин.

    Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4311
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua