19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>На Волині відзначили День працівника соціальної сфери
    П'ятниця, 03 листопада 2017 07:58

    На Волині відзначили День працівника соціальної сфери

    Холодний дощовий листопад цьогоріч розпочався з теплого свята – Дня працівника соціальної сфери, урочисті заходи з нагоди якого відбулися 2 листопада 2017 року у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, що місті Луцьку.

    Нагадаємо, професійне свято працівників соціальної сфери України відзначається щорічно у першу неділю листопада. Нині ж, напередодні цього дня, в обласному драмтеатрі зібралось чимало людей, що стоять на варті соціального захисту населення.

    Аби привітати з професійним святом волинян, праця яких покликана щоденно допомагати, турбуватись та підтримувати людей, що цього потребують, на урочистості завітав голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

    – Є ті, хто захищає, є молодь, яка навчається. Але є особлива категорія людей у нашому суспільстві, які потребують особливої уваги та соціального захисту. Це діти-сироти, інваліди. В багатьох випадках доля складається так, що люди залишаються один на один зі своїми проблемами. І тоді їм на допомогу приходите ви. Величезне психологічне навантаження лягає на соціальних працівників. Потрібно знайти підхід до кожного, з розумінням віднестись до проблеми і дати зрозуміти, що є увага і клопотання. Особлива увага дітям в інтернатах. Вони чекають вас, аби почути добре слово, відчути теплоту душі і жар серця. Є ще одна категорія людей – пенсіонери. Люди, які потребують не меншої уваги. В багатьох випадках вам доводиться вислуховувати і критику. Розумію наскільки відповідальна це робота, тим більше зараз, коли з однієї сторони війна, інваліди, сім’ї загиблих, воїни, які потребують психологічної, моральної й матеріальної підтримки, а з іншої сторони – розбудова країни. І це все треба поєднати і пояснити людям. Повторюсь, це величезне психологічне навантаження на ваші душі, але ви з честю із цим справляєтесь. І вам за це – сердечне велике дякую, – зазначив Володимир Гунчик.

    Також окрім слів вітань Володимир Петрович вручив нагороди за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків,  вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята.

    Слід зазначити, що волиняни отримали нагороди й державного рівня. Зокрема Почесна грамота Кабінету Міністрів України вручена заступнику начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів – начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксані Шепатковій. Оголошено Подяку Міністерства соціальної політики України директорові Луцького міського центру зайнятості Олені Шишовій. Почесною Грамотою Пенсійного фонду України нагороджено начальника Локачинського об’єднаного  управління Пенсійного фонду України Ігоря Стецюка.

    – Цей світ врятує золото душі. Ви люди з великим і добрим серцем. Тож це свято є свідченням великої оцінки та шани державою Вашої ролі, – прозвучали слова ведучої на завершення урочистої частини.

    Опісля у подарунок для присутніх винуватців свята відбувся концерт за участі оркестру та артистів Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 3926
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua