16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Незабаром ковельчани забудуть про ветсанзавод
    Вівторок, 10 жовтня 2017 08:03

    Незабаром ковельчани забудуть про ветсанзавод

    Так, за словами Ковельського міського голови Олега Кіндера, в місті тривають роботи щодо подолання наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод». Зокрема, визначено 3 об’єкти капітального ремонту та будівництва водогонів, де наразі активно тривають роботи: виготовлена проектно-кошторисна документація, проведена експертиза, є всі дозволи для початку робіт. Оперативно перераховуються кошти за жовтень та вже оплачено окремі заходи програми запобігання виникнення надзвичайної ситуації регіонального рівня. У той же час, здійснюється придбання матеріалів для будівництва водогонів у місті Ковелі. Аби завершити всі роботи вчасно, підрядники працюють навіть у суботу.

    – Впевнений, що кошти будуть освоєні на 100 %. Але в наступному році потрібно буде говорити про дофінансування, адже не всі вулиці потрапили до першочергового переліку запланованих робіт, – зазначив Олег Олексійович.

    Окрім того, триває капітальний ремонт залізобетонних резервуарів для зберігання неперероблених решток тваринного походження. Вже готові для експлуатації 4 ємкості, стосовно інших трьох – завершено підготовчі роботи. До кінця тижня, за умови сприятливих погодних умов, все буде готове. Залишиться лише встановити дах.

    Що ж стосується капітального ремонту під’їздної дороги та благоустрою території, де розміщені резервуари, то тут ситуація дещо складніша. Загальна вартість робіт – 1 млн 481 тис. грн. Коштів достатньо, але необхідно 16 тис. кубів ґрунту, аби завершити всі роботи.

    Над цим питанням члени комісії ще працюватимуть, але, як зазначив  начальник Управління ДСНС України в області Володимир Грушовінчук, захоронення тваринних решток в ємкості – завдання № 1.

    – Та частина роботи, яка потребувала узгодження на державному рівні та виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення експертизи вже здійснена. Наразі ж – активна фаза робіт з подолання наслідків надзвичайної ситуації, що виникла у місті Ковелі. Рекомендую головним розпорядникам коштів прискорити термін освоєння коштів, аби вже у поточному році завершити виконання всіх семи пунктів плану заходів програми запобігання виникнення надзвичайної ситуації регіонального характеру, – наголосив заступник голови облдержадміністрації Сергій Кошарук.

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 3843
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua