Версія для друку
Четвер, 14 вересня 2017 09:26

Над будівельним потенціалом краю працюватимуть спільно

- Ми повинні консолідувати зусилля усіх рівнів, аби будівельний ринок Волині ставав потужнішим. Для збільшення загального потенціалу ви маєте працювати спільно – вчасно освоювати державні кошти та здавати об’єкти в експлуатацію, – звернувся до присутніх Володимир Петрович.

Окрім того, 12 вересня поточного року відбулось публічне розкриття пропозицій тендеру «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 12 об’єктів (1 фаза. Повторна закупівля)», який оголошено в рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» проекту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». У пісумку отримано 3 тендерні пропозиції від провідних волинський компаній. Позатим, триває ще одна тендерна процедура 1-ї фази будівництва, що стосується 19-ти амбулаторій. Термін підготовки конкурсних пропозицій продовжено до 11 жовтня 2017 року.

Загалом, представники будівельних організацій розділяють позицію керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, адже об’єднання будівельного потенціалу потрібне не лише для реалізації проектів Світового банку, а й інших державних програм.

- Ми розуміємо значимість об’єктів, які реалізовуються, тому готові співпрацювати на взаємовигідних умовах, – звернувся до колег генеральний директор ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» Ігор Чорнуха.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 4699